Siembra

Siembra boeken

Siembra boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Siembra

Siembra gaat al langere tijd mee en is in 1992 opgericht. De band speelt heel divers en kan je samenvatten als Caribbean/Latin. Salsa, Merengue, Soca, Bachata, Zouk zijn allemaal muziekstijlen die de band perfect in de vingers heeft. De band bestaat uit muzikanten van verschillende afkomsten maar hebben allemaal een gedeelde passie: Swingende muziek maken. 

Siembra boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Siembra boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Siembra. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Siembra

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Verschillende settingen mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Siembra, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Siembra

Siembra at Latin Dance Night 2015 in Groningen, The Netherlands
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Siembra opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Siembra opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.