Edsel Juliet

Edsel Juliet boeken

Edsel Juliet boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Edsel Juliet

In de latin Caribbean muziekcafé is Edsel een van de meest populaire muzikanten. Sinds mensenheugenis brengt hij zijn fans en publiek in verroering met zijn opzwepende eigentijdse energieke muziekstijl: De Partybeat. Zijn muziek is een combinatie van populaire salsa merengue, zouk en nog vele andere latin muziekstijlen maar vooral dansbare feestmuziek. Bij veel salsa- en zumbadanslessen wordt veel gebruikt gemaakt van zijn muziek.  Edsel begon zijn muzikale carrière al heel vroeg. Hij maakte tal van cd-albums die op de Nederlandse Antillen grote hits werden. Hierdoor sleepte hij vele prijzen in de wacht. In de jaren 90 bereikte Edsel met het nummer Dal ‘ku awa een mega-hit die 16 weken op nummer één stond. De lokale bevolking gaf dit lied de naam Payo. Dit werd hierdoor ook de bijnaam van Edsel.  Hij werd op Curaçao gekozen tot de populairste artiest en ontving de prijs “Ambassadeur van de Antilliaanse Muziek in Nederland. In Miami werd hij uitgenodigd om van dit nummer een Spaanstalige versie genaamd ‘Asi asi’ met de groep Gemini op te nemen, in samenwerking met Eddy Montilla, de producer van o.a. Conga van Gloria Estefan.   Edsel Juliet en La Banda Loca  In 2010 keert hij na een geslaagde muziektour op de Nederlandse Antillen terug in het land en besluit het dit jaar over een andere boeg te gooien. Hij lanceert het album “Let’s Party” voor liefhebbers van Latin Caribische feestmuziek. Edsel Juliet en La Banda Loca is een veelgevraagde act die is samengesteld rondom de populaire muzikant en entertainer Edsel Juliet. Met zijn nieuwste cd “Let’s Party” brengt hij zijn Partybeat-sound ten gehore waaruit ook zijn nieuwste creatie “Gezellig in de kring” is ontstaan. Dit nummer zal de aankomende periode in heel Nederland te zien en te horen zijn. Ook op de zonnige (ei)landen zal iedereen met de voetjes en de heupen dansen op de tonen van deze partybeat.  Voor bedrijfsfeesten, concerten en evenementen is er ook de mogelijkheid om Edsel Juliet met zijn liveband La Banda Loco te boeken.

Edsel Juliet boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Edsel Juliet boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Edsel Juliet. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Edsel Juliet

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Edsel Juliet, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Edsel Juliet

Gezellig in de Kring
Bai anto
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Edsel Juliet opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Edsel Juliet opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.