Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach boeken

Ralf Mackenbach boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Ralf Mackenbach

Ralf Mackenbach is een geboren artiest. Hij kan dansen, zingen en liedjes schrijven. En hij is pas 14! Op 3 oktober 2009 kon heel Nederland zien hoe Ralf de avond voor zijn veertiende verjaardag het AVRO Junior Songfestival won. Zijn liedje ‘Click Clack’ gaat over tapdansen, dat Ralf dat kan, liet hij die avond ook zien. Met groot succes. Van de kinderjury, vakjury en het publiek kreeg hij twaalf punten, waardoor hij de grote winnaar van het Junior Songfestival werd. Op 21 november mocht de jonge, tapdansende zanger Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival 2009. In Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, gaf Ralf alles wat hij had. Met 121 punten haalde hij weer de eerste plaats! Daarna ging het heel snel met de carrière van Ralf. Na het winnen van het Junior Eurovisiesongfestival wilde elk televisieprogramma hem als gast hebben. ‘Click Clack’ werd een hit in Nederland en in België en of dat al niet tof genoeg was, kreeg hij ook nog eens een platencontract aangeboden. Ralf mocht een eigen album opnemen! Met zijn single Doe de Smoove vestigde hij een officieel Guinness World Record en ontketende een ware dansrage in Nederland. Ralf heeft het er maar druk mee. En hij kan al zo moeilijk stil zitten! Nog voordat hij het Junior Songfestival won, zong en danste hij al in de musicals ‘Tarzan’ en ‘Beauty and the Beast’. Ook heeft hij stemmen ingesproken voor verschillende kinderseries uit het buitenland. Verder doet Ralf nog aan verschillende sporten (schermen en skiën) en houdt hij dus van zingen, maar ook van drummen en piano spelen. Tussendoor moet hij natuurlijk net als ieder ander kind huiswerk maken en gaat hij naar school. Sinds 2007 volgt Ralf de Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam waar je hem twee keer in de week kunt vinden. Daar oefent hij verschillende dansstijlen zoals urban, pop, break- en tapdansen. En ondanks al deze drukte heeft hij toch nog tijd om met zijn vrienden af te spreken. En een vriendinnetje? Als Ralf vrije tijd heeft, kijkt hij het liefste naar een leuke film, speelt hij een game op zijn Playstation of luistert hij naar muziek. Ook is hij dol op lekker eten. Met boerenkool, spareribs, pizza, pasta’s en tortilla’s doe je hem het meeste plezier. Ondertussen droomt Ralf ervan om net zo’n grote artiest te worden als zijn idool John Legend. Na ‘Click Clack’, ‘Doe De Smoove’ en de zomerse single ‘Secret Girl’ gaat hij met zijn tweetalige debuutalbum ‘Ralf‘ in ieder geval de goede richting op! Ook zo benieuwd naar dat album? Op 24 september komt het uit en kun je het overal kopen en downloaden.

Ralf Machenbach boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Ralf Mackenbach boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Ralf Mackenbach. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Ralf Mackenbach

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Ralf Mackenbach, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Ralf Mackenbach

Doe de smoove
Click Clack
Piano & guitar
Max adventures
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Ralf Mackenbach opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Ralf Mackenbach opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.