Mano

Mano boeken

Mano boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Mano

Mano, geboren op 6 augustus 1997, zingt van kleins af aan. Vanaf zijn tweede jaar zong hij al luidkeels en vol enthousiasme met de salontafel als podium en met een rietje als microfoon. Zingen zit Mano in het bloed, volgens eigen zeggen kan hij niet zonder en daar kan de buurt waar hij in woont over mee praten! Op tienjarige leeftijd begon hij met het schrijven van zijn eigen liedjes onder begeleiding van zijn muzikale vader op de gitaar.   Zijn zelfgeschreven nummer ‘Ga niet meer weg’, stuurde Mano op naar het Avro Junior Songfestival 2010 met de woorden: “Zo, ik vind dat ik nu maar eens echt moet gaan doorbreken!” en dit is hem wonderwel gelukt. Mano blijkt een natuurtalentje te zijn want zonder ooit een zang- of dansles gehad te hebben, eindigde hij als finalist om met twee maal de hoogste score van de vakjury, eervol de tweede plaats te behalen.   Verder stond Mano met zijn nummer ‘Ga niet meer weg’ na slechts één week in de stemlijst, rechtstreeks op nummer 1 in de Kids Top 20! Na deze mooie veroveringen blijven de uitnodigingen voor Mano binnen stromen. Met zijn charme en zangtalent wordt hij een echte artiest en publiekstrekker genoemd, geliefd en graag gezien door jong en oud.  Het repertoire van Mano bestaat uit zowel Nederlands- als Engelstalige zelfgeschreven nummers en covers. Variërend van ballad tot up tempo wat zijn optredens geschikt maakt voor alle leeftijden.

Mano boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Mano boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mano. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mano

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mano, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Mano

ga niet meer weg
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mano opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mano opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.