Tina Turner imitatie

Tina Turner imitatie boeken

Tina Turner imitatie boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

TinaTurner, The Queen of Pop…!! al tientallen jaren aan de top als zangeres en top- entertainster. Een fantastische artiest en verantwoordelijk voor heel wat wereldhits zoals: “Simpy the best” en “Proud Mary”. Helaas is zij alleen te bewonderen op tv of  tijdens een van haar weinige concerten… Maar daar komt nu verandering in, want:  Vol trots presenteren wij u de Nederlandse sing- and look-a-like ; Mary Amora als “Just like Tina Turner”. Zij won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner!  Na een aantal jaren afwezigheid is zij terug op de Nederlandse podia en nu te weer te boeken.. Opmerkingen als “Ze kan toch niet de echte zijn?” of   “waar komt deze wereldster vandaan?” zijn gebezigde uitspraken. Vanaf het begin maakt ze indruk met haar stem en performance. En vervolgens weet ze het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid. Een evenement is pas af als “just like Tina Turner” heeft opgetreden!

Tina Turner imitatie huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Tina Turner imitatie via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Tina Turner imitatie te huren.

Wilt u Tina Turner imitatie boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tina Turner imitatie. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Tina Turner imitatie boeken

Prijsindicatie voor Tina Turner imitatie

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tina Turner imitatie, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tina Turner imitatie

Compilation of short pieces of Private dancer, Proud Mary and Help, Tribute to Tina Turner
Help a tribute to the Tina Turner version
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tina Turner imitatie opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tina Turner imitatie opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.