Guus Bok

Guus Bok boeken

Guus Bok boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Guus Bok staat bekend om zijn energieke en muzikale shows. Een optreden bestaat uit eigen hits, maar voornamelijk uit covers van o.a. Doe Maar, De Dijk en Guus Meeuwis. De show is verrassend, met veel interactie tussen zanger/band en publiek. Een ding is zeker: stil staan is uitgesloten!

Guus is met zijn liedjes regelmatig op de landelijke radio te horen. Hij treedt op in het hele land, waar hij o.a. in de line-up stond met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Racoon. Het lied ‘Nadien’ was de single van de week bij 100% NL. De Guus Bok Liveband was anderhalf jaar lang de vaste huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ bij Fox Sports!

Guus Bok is te boeken als Tape act, met een DJ of zelfs met 7 koppige live band.

Guus Bok huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Guus Bok via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Guus Bok te huren.

 

Wilt u Guus Bok boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Guus Bok. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Guus Bok boeken

Prijsindicatie voor Guus Bok

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 uur
Informatie: 2 x 30 minuten zang, verder dj
Prijs: Op aanvraag
Duur: 2 x 45 minuten
Informatie: Met 7-koppige live band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Guus Bok, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Guus Bok

Guus Bok - FoxSports 2016-2017 Compilatie
Guus Bok Liveband - Promo 2018
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Guus Bok opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Guus Bok opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.