Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk boeken

Dirk Meeldijk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met “Ik Hou Van Het Leven“. De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. De plaat betekende voor Dirk Meeldijk landelijke bekendheid.

De opvolgers “Vier zomers lang” en “Zomer op het plein” bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. Evenals “Het hoeft van mij niet meer” en “Jij bekijkt het maar“.

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis. Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Dirk Meeldijk huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dirk Meeldijk via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dirk Meeldijk te huren.

Wilt u Dirk Meeldijk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dirk Meeldijk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dirk Meeldijk boeken

Prijsindicatie voor Dirk Meeldijk

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dirk Meeldijk, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dirk Meeldijk

Jouw accordeon
Adieu Adieu
vier zomers lang
Ik hou van het leven
In m'n Kroegie
Alle mensen zijn gelijk
M'n Meissie
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dirk Meeldijk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dirk Meeldijk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.