Just Like Tina Turner boeken

Just Like Tina Turner

Wilt u Just Like Tina Turner boeken?
Op deze pagina vind u meer informatie over Just Like Tina Turner. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Biografie van Just Like Tina Turner

TinaTurner, The Queen of Pop…!!al tientallen jaren aan de top als zangeres en top- entertainster.Een fantastische artiest en verantwoordelijk voor heel wat wereldhits zoals: "Simpy the best" en "Proud Mary".Helaas is zij alleen te bewonderen op tv of tijdens een van haar weinige concerten…Maar daar komt nu verandering in, want:Vol trots presenteren wij u de Nederlandse sing- and look-a-like ; Mary Amora als "Just like Tina Turner".Zij won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner!Na een aantal jaren afwezigheid is zij terug op de Nederlandse podia en nu te weer te boeken..Opmerkingen als "Ze kan toch niet de echte zijn?" of "waar komt deze wereldster vandaan?" zijn gebezigde uitspraken.Vanaf het begin maakt ze indruk met haar stem en performance.En vervolgens weet ze het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid.Een evenement is pas af als “just like Tina Turner” heeft opgetreden!

Video's van Just Like Tina Turner

Prijsindicatie van Just Like Tina Turner

€ 1.175 1 x 30 minuten, Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vind u een prijsindicatie voor het boeken van Just Like Tina Turner. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen