Top 5 feest- & coverbands

Er zijn zo veel feest- en coverbands dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat zou het handig zijn als er ergens op internet een top 5 werd samengesteld. Tadaaa, check pagina voor de top 5 feest- en coverbands volgens Cas Events. Van elke band hebben wij een impressievideo geplaatst op hun pagina. Benieuwd of jullie het met ons eens zijn!

5. Session

Op plek 5 plaatsen wij Session. Session is een geweldige coverband die bestaat uit 2 zangeressen, een zanger en een 4-koppige ritmesectie, optioneel zijn hier nog 2 blazers bij te boeken. Klik op de link voor een impressievideo.

4. Hermes House Band

Op plek 4 plaatsen wij de Hermes House Band. Deze studentenband is misschien wel de bekendste uit deze top 5. De Hermes House Band bestaat uit minimaal 10 muzikanten die er elke weer een enorm feest van maken. De band bestaat al sinds 1984 en iedereen kent eigenlijk wel het bekende lalala-deuntje van deze heerlijke band.

3. Funky Pianos

Op plaats 3 staat de Funky Pianos. Deze band maakt gebruik van het bekende “Dueling Piano’s” concept. De mensen bepalen zelf wat er gespeeld wordt en deze band speelt daar perfect op in. Deze top feestband is in meerdere settingen te boeken. Check de video voor een impressie.

2. Baby Blue

Baby Blue is volgens het Nederlandse publiek de populairste party band van Nederland.  Op 28 november 2018 ontvingen zij de Party Award “Populairste Party Band”. Baby Blue bestaat uit 5 mannen die bruisen van de energie en enthousiasme. Voor een impressie bekijk de video onderaan hun pagina.

1. The Originals

Volgens ons en ook volgens de vakjury van de “Party Awards”, zijn The Originals de beste party band van 2018. Zij spelen alles op verzoek, geen nummer is hun te gek. Bekijk ook een impressie van The Originals op hun eigen pagina.

 

Prijsindicatie voor The Originals

Prijs: € 7.995
Duur: 3 x 45 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid tot 500 personen. Besloten optredens

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Originals. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over The Originals