Mart Hoogkamer gaat viraal!

Definitieve doorbraak Mart Hoogkamer

Begin augustus 2020 zong Mart vanaf zijn strandbed in Spanje niets vermoedend het nummer Unchained Melody wat werd gefilmd door één van zijn neven waarmee hij op vakantie was. Hij twijfelde zelfs nog of hij dit wel op Social Media moest plaatst maar heeft het gelukkig toch gedaan. Dit filmpje ging wereldwijd viraal en werd binnen een aantal dagen 20 miljoen keer beluisterd en honderduizendenkeren gedeeld. Heel de wereld maakte kennis met de geweldige stem van Mart en vooral de ongedwongenheid en glimlach op het strand. Na een aantal dagen heeft hij deze single ook officieel in de studio opgenomen en is te downloaden en streamen via de bekende portals.

Mart Hoogkamer boeken

Met Mart Hoogkamer haal je een echte publiekstrekker in huis. Zijn gage op dit moment bedraagt € 1.995,- excl. btw (oude gage) en buma voor een set van 30 minuten. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prijsindicatie voor Mart Hoogkamer

Prijs: € 8.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Besloten, incl. monitorset tot 500 personen
Prijs: € 9.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Openbaar tot 1000 personen
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 55 minuten
Informatie: Live met band, verschillende opties mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mart Hoogkamer. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Mart Hoogkamer