House Of Talent

Deze week is het nieuwe dagelijkse SBS6-programma House of Talent officieel van start gegaan en inmiddels zijn alle acht kandidaten bekend.  Jorieke Sterken, Julia van Helvoirt, Ruby Prophet en iAM (Trevor) zijn vanaf nu te boeken bij Cas Events. Zij wisten met een spetterende auditie manager Daan van Rijsbergen te overtuigen en daarmee een plek in huis te veroveren!

House of Talent

House of Talent is een nieuw dagelijks tv-programma dat begint waar alle andere talentenjachten stoppen, namelijk bij de lancering van de carrière van artiesten. Acht talenten wonen in één huis om keihard aan hun eigen muziek en carrière te werken. Het is een plek met een studio, theater, repetitieruimte én managers. De talenten brengen singles uit, treden op in het hele land en promoten zichzelf op social media en daarbuiten.

Boekingen

Vanaf heden zijn deze Jorieke Sterken, Julia van Helvoirt, Ruby Prophet en iAM (Trevor) te boeken voor optredens! Informeer nu naar de zeer gunstige introductiegages én combideals

Prijsindicatie voor Jorieke Sterken

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jorieke Sterken. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Jorieke Sterken