Top DJ Mag Ade 2018

Afgelopen week stond onze hoofdstad in het teken van ADE (Amsterdam Dance Event), op dit moment het grootste dance evenement ter wereld. Meer dan 2500 djs uit 140 verschillende landen hebben vorige week op één van de vele evenementen die de stad rijk was gedraaid.

DJ Mag top 100

Het moment waar iedereen naar uitkeek was toch wel de bekendmaking van de DJ Mag Top 100 afgelopen zaterdagavond. De DJ mag is een graadmeter voor wie zich dit jaar de beste dj ter wereld mag noemen. Vorig jaar was onze eigen Nederlandse Martin Garrix de beste dj ter wereld, op twee stonden de Belgische djs Dimitri Vegas & Like Mike en op nummer drie Armin van Buuren (uiteraard ook Nederlands). Totaal stonden er vorig jaar maar liefst 5 djs van eigen bodum in de top 10 van beste djs ter wereld.

DJ Mag top 10 2017

Hieronder een overzicht van de 10 beste djs van 2017:

 1. Martin Garrix
 2. Dimitri Vegas & Like Mike
 3. Armin van Buuren
 4. Hardwell
 5. Tiesto
 6. The Chainsmokers
 7. David Guetta
 8. Afrojack
 9. Steve Aoki
 10. Marshmello

DJ mag top 10 2018

Zoals gezegd mag Martin Garrix zich dit jaar opnieuw de beste DJ van de wereld noemen. In het overzicht is te zien dat de Nederlanders zichzelf dit jaar overtroffen hebben, maarliefst 7 Nederlandse djs staan in de top 10! Hieronder de complete top 10:

 1. Martin Garrix (NL)
 2. Dimitri Vegas & Like Mike (BE)
 3. Hardwell (NL)
 4. Armin van Buuren (NL)
 5. David Guetta (FR)
 6. Tiesto (NL)
 7. Don Diablo (NL)
 8. Afrojack (NL)
 9. Oliver Heldens (NL)
 10. Marshmello (USA)

De nummer 3 van dit jaar Hardwell heeft aangegeven voorlopig geen optredens te doen, de dj loopt tegen een burn-out aan. De rest van de top 10 is uiteraard bij Cas Events te boeken voor uw evenement.

 

 

Prijsindicatie voor Martin Garrix

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Martin Garrix. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Martin Garrix