Cas Events accepteert Gulden betalingen

Cas Events is een internationaal opererende organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van evenementen in opdracht van particulieren en bedrijven.

Daarbij kan men alles uit handen geven aan Casper van Harten, ceo Cas Events: “Wij regelen complete draaiboeken voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Inclusief de uitnodigingen, locatie, eten en drinken, personeel, artiesten en entertainment. Daarnaast uiteraard ook het licht en geluid, de volledige aankleding, bloem- en groendecoratie tot aan de bedankjes.

Maar bij Cas Events zijn ook artiesten ‘los’ te boeken. Zoals Caro Emerald, Glennis Grace of Marco Borsato. Men heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en een groot netwerk opgebouwd, alles om de opdrachtgever perfect van dienst te kunnen zijn.

Steeds meer bedrijven accepteren Guldenbetalingen. Fantastisch dat men hiermee sinds deze week ook bij Cas Events kan betalen voor al deze fantastische artiesten en arrangementen.

Gulden leeft ook steeds meer bij bekende Nederlanders. Zo accepteren artiesten als Rapper Boef en DJ Dimitri Vegas & Like Mike Gulden al rechtstreeks.