Boekingstip week 43 / Carnavals top 5

Het lijkt nog ver weg maar het gaat sneller dan je denkt. 3 tot en met 5 maart 2019 staat (half) Nederland in het teken van carnaval. Drie dagen (sommige steden snoepen er nog een aantal dagen bij) wordt er aan niets anders gedacht dan: feesten, bier drinken en zo uitbundig mogelijk verkleed gaan. Wij hebben een top 5 carnavalsartiesten gemaakt die je dit jaar niet mag missen. Uiteraard is de gehele top 5 ook weer bij Cas Events te boeken.

Carnavals top 5:

1. Snollebollekes wordt met de dag populairder. Nadat heel Nederland van links naar rechts ging heeft dé feestartiest van 2018 besloten om op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2019 een feest te geven in het Gelredome, beide dagen waren binnen een paar dagen volledig uitverkocht.

2. PartyfrieX heeft in 2018 samen met Schorre Chef de hit “Ik moet zuipen” (hieronder te beluisteren) gemaakt. Zelf hadden ze nooit verwacht dat dit zo’n enorme hit zou worden, daarom voor PartyfrieX een welverdiende plek 2 in deze top 5.

3. Lamme Frans staat op een terechte 3de positie, hij is de afgelopen 5 jaar één van de meest geboekte carnavals artiesten. Deze vrolijke snuiter zingt menig feest plat met zijn herkenbare hits. Zijn nieuwe single is “Wij zijn twee vrienden” welke hij samen zong met zijn knuffelbier.

4. Gebroeders KO zijn ook al jaar en dag immens populair tijdens carnaval. Sinds hun hit “Boten Anna” in 2007 staan zij jaarlijks 200 tot 300 keer op het podium.

5. Barry Badpak staat op nummer 5. Ze zijn nog niet heel erg populair in het zuiden van het land maar door hun geweldige carnavalsplaten verdienen zij toch wel een plekje in deze top.

Klikt op de artiestennaam om naar hun artiestenprofiel te gaan en voor meer informatie over het boeken van één van deze toppers.

Prijsindicatie voor Snollebollekes

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuen
Informatie: Gage 2022

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Snollebollekes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Snollebollekes