Artiesten met een aparte carnavalsgage

Nog twee maanden en het gezelligste feest van Nederland barst weer los. Van vrijdag 1 maart tot en met donderdag 6 maart 2019 staat het boven de rivieren in het teken van carnaval. Veel artiesten spelen daar op in en hanteren een speciale carnavalsgage.

De onderstaande artiesten hanteren tijdens carnaval een speciale gage:

  • Frans Duijts, volkszanger in hard en nieren, tijdens Carnval te boeken voor € 2.995,- excl. btw en buma.
  • Lange Frans, rapper die al heel lang meedraaid in de rapscene, te boeken tijdens carnaval voor € 2.500,- excl. btw en buma.
  • Yes-R, een echte rasentertainer, draait inmiddels ook al heel wat jaren mee, te boeken tijdens carnaval voor € 2.500,- excl. btw en buma.
  • Wolter Kroes, al jaren één van de populairste zangers van het Nederlandse lied. Te boeken tijdens carnaval voor € 4.000,- excl. btw en buma.
  • Henk Bernard, zingt alleen maar bekende feesthits tijdens zijn 30 minuten durige set. Normaal gesproken € 1.995,- maar tijdens carnaval € 1.495,- excl. btw en buma.
  • René Schuurmans zet elke tent op zijn kop, zeker een must tijdens jouw carnavalsevenement. Tijdens carnaval te boeken vanaf € 2.495,- excl. btw en buma.
  • The Originals, volgens velen misschien wel de allerbeste interactieve coverband van Nederland. Te boeken tijdens Carnaval voor € 4.995,- excl. btw en buma.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvende optie. Uiteraard zijn al onze andere artiesten ook te boeken tijdens carnaval.

 

 

Prijsindicatie voor Wolter Kroes

Prijs: € 7.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wolter Kroes. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Wolter Kroes