Rob Zorn

Rob Zorn boeken

Rob Zorn boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rob Zorn

In 1986 kwam de eerste single van Haarlemmer Rob Zorn uit. “Het is voorbij” werd uitgereikt door André Hazes. Met deze single en met de opvolger “Er gaat een trein naar niemandsland” verwierf Rob Zorn bekendheid bij de regionale radio. In 1991 werd de single “Meisjes” “Plaat der Nederlanden” in de “Avondspits” van Frits Spits.

Na deze releases was Rob Zorn verzekerd van, zoals hij zelf zegt, fantastisch werk. Rob maakt in 2001 het nummer “Toet toet toet” waarmee hij met het carnaval iedere zaal op zijn kop zet. De b-kant van deze single “Ik sta weer in de file” werd wekenlang iedere morgen gedraaid bij Noordzee Fm.

Na het overlijden van zijn idool André Hazes neemt Rob een eerbetoon aan de overleden zanger op: “Diep in mijn hart” dat door de fans van André Hazes warm onthaald wordt.

In 2009 komt Rob Zorn met de single “Alles wat ik vraag“, die gelijk werd bestempeld als de kroegenhit van 2009.

De tweede single “Wie denkt er dan aan mij” wordt bij de Tros op Radio 2 uitgeroepen tot “Kroegkneiter”. Bij Radio NL/TV Oranje wordt de plaat “Hollandse Nieuwe”.

In 2010 verschijnen de singles “Neem jij maar een ander in de maling” en “Vandaag dat is m’n dag“. Maar pas in 2011 verscheen de klapper: “Nou en“. Een echte kraker met een leuke stoute clip, waardoor de verwachtingen weer hoog gespannen zijn!

Een optreden van Rob Zorn is iets speciaals! U bent verzekerd van een geslaagd feest en met Rob Zorn haalt u een rasartiest in huis.

Rob Zorn boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Rob Zorn boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob Zorn. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Rob Zorn

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob Zorn, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rob Zorn

Geniet er van
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob Zorn opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob Zorn opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.