Zanger Rinus

Zanger Rinus boeken

Zanger Rinus boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Zanger Rinus

De nieuwe internet-sensatie van Nederland!! Deze Drachtenaar zet heel Nederland op z’n kop met zijn singles. De Wereld Draait Door, Carlo & Irene, Radio 538, 3 FM, allemaal hebben ze al aandacht besteedt aan deze singles.  Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, vergaarde in korte tijd grote populariteit op internet door hits als “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Met Romana op de scooter”.  In 2009 bracht Rinus het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De TV draait door’.  Hierna volgden nog meer clips zoals He Kastelein (2010) en Met Romana op de Scooter. Het laatste nummer werd op 8 juli 2011 op YouTube gezet en haalde binnen 5 dagen meer dan 300.000 ‘views’. Het nummer trok ook internationaal bekijks: op het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post werd een artikel aan de clip besteed.  Rinus werkt en woont in Drachten en woont sinds 1998 samen met zijn vrouw Deborah. Zij gaat vaak met Rinus mee naar optredens, maar haar aanwezigheid kan niet gegarandeerd worden.

Zanger Rinus boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Zanger Rinus boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Zanger Rinus. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Zanger Rinus

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. meet en greet

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zanger Rinus, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Zanger Rinus

Hey Marlous
Ushi Dushi
Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam
Hey kastelein
Met Romana op de scooter
Met Sharon in een luchtballon
Carnaval met Rinus
De Roder Duivels
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Zanger Rinus opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Zanger Rinus opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.