XMIX

XMIX boeken

XMIX boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van XMIX

In de XMIX Sinterklaasshow is XMIX er helemaal klaar voor om op hedendaagse wijze Sinterklaas binnen te halen.
In een half uur durende show voorafgaand aan de komst van de Sint zingen zij liedjes uit hun gelijknamige populaire tv-serie en oefenen zij met de kinderen de bekende sinterklaasliedjes.

Natuurlijk loopt er met die drie weer van alles mis. Exel wil eigenlijk zelf de ster zijn op het Sinterklaasfeest, Xena is speciaal naar de kapper gegaan voor de Sint en Dax wil zich voor dit geweldige feest graag schminken.

Uiteindelijk komt het net voordat Sinterklaas binnenkomt weer goed.

Indien gewenst blijft XMIX nog een half uurtje extra als Sinterklaas op het podium aanwezig is en zingen zij samen met de kinderen en de pieten nog enkele Sinterklaasliedjes voor de Sint.

Kortom, een geweldig leuk en gezellig Sinterklaasfeest met XMIX!!!!

XMIX is een succesvol kinderprogramma voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar dat sinds 2009 wordt uitgezonden op Z@ppelin en sinds 2010 ook op Ketnet.

Wilt u XMIX boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over XMIX. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor XMIX

Prijs: € 2.450
Duur: 1 x 30 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van XMIX, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van XMIX

Dat zijn wij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van XMIX opvragen. De prijs en beschikbaarheid van XMIX opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.