X-cess

X-cess boeken

X-cess boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van X-cess

X-Cess is van alle markten thuis. Huwelijksfeesten, dancings, feesttenten maar ook bedrijfsfeesten zijn geen enkel probleem voor deze veelzijdige band. Afgelopen weekeinde stonden twee bedrijfsevenementen op het programma.

Vrijdag speelde de band voor Zorg Groep St. Maarten in Zutphen en zaterdag stond de band in Gorssel voor Van Leeuwen Precisie BV. Naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers. De zaal ging plat, het dak eraf. X-Cess bewijst zich nog maar eens!

ImageSinds afgelopen weekend beschikt X-Cess over een nieuwe zanger: de uit het Brabantse Wanroij afkomstige Ron (bijnaam: Rock) is een absolute aanwinst voor X-cess. Naast zijn kwaliteiten als allroundzanger is hij tevens een ras-entertainer die op een spontane en interactieve manier, samen met het publiek, een meer dan geweldig feest van maakt! Samen met zangers Mirjam vormt Rock het fantastische front van X-Cess en weten ze met hun enthousiasme iedereen van begin tot einde te boeien.

ImageVanaf heden is X-Cess speciaal voor bedrijfsevenementen uit te breiden met een driekoppige blazerssectie. De X-Cess Horns bestaat uit drie uiterst professionele musici die het live spektakel van X-Cess een extra dimensie geven. Het repertoire is voor bedrijfsevenementen uitgebreid met swingende 70’s en 80’s nummers waarin echt blaaswerk eigenlijk onmisbaar is. De ‘X-Cess Horns’ bestaat uit een saxofinist, trompettist en trombonist, waarmee elk nummer tot in de perfectie kan worden gespeeld.

Wilt u X-cess boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over X-cess. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor X-cess

Prijs: € 1.995
Duur: in overleg
Informatie: Allround, 5 personen incl. zangeres, ZON T/M VRIJDAG
Prijs: € 2.295
Duur: in overleg
Informatie: ZATERDAG/FEESTDAG/FEESTTENT
Prijs: € 2.495
Duur: in overleg
Informatie: Bedrijfsfeesten, besloten evenementen
Prijs: € 3.495
Duur: in overleg
Informatie: Met extra blazerssectie (3), geweldig voor evenementen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van X-cess, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van X-cess

X-cess
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van X-cess opvragen. De prijs en beschikbaarheid van X-cess opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.