Wouter Vink

Wouter Vink boeken

Wouter Vink boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Wouter Vink

Wouter Vink, ontdekt door VanVelzen tijdens TVOH2, is samen met producers Holger Schwedt (Bløf, Anouk, Di-Rect) en Sander Rozeboom (IOS, Caro Emerald) aan het werk gegaan om zijn identiteit vorm te geven in muziek. Het resultaat is de 7 nummers tellende EP ‘Hemelsbreed’ met daarop o.a. de nieuwe single ‘Zoveel Mooier’.

Sinds oktober 2012 is er gewerkt aan de totstandkoming van deze EP. ‘We hebben de tijd genomen om liedjes te schrijven die allemaal single-waardig zijn. Zulke liedjes moeten van kop tot staart goed in elkaar steken. Met deze EP zijn we er wat mij betreft in geslaagd om goede Nederlandstalige pop/rockliedjes te maken die mijn verhaal vertellen!’, aldus Wouter Vink.

De EP wordt begeleid door de single ‘Zoveel Mooier’. ‘De single vertelt over hoe mooi het is om iets met iemand te kunnen delen. Iedereen kent dat gevoel waarbij hij of zij de zon nét iets feller laat schijnen. Het gevoel dat er iemand op je wacht wanneer je thuiskomt van een rotdag op je werk. Of simpelweg de wetenschap dat er iemand is die hoe dan ook van je houdt. Onvoorwaardelijke liefde geven en ontvangen. Dát gevoel maakt het allemaal zoveel mooier.’

Onlangs werd Wouter nog genomineerd bij 100%NL voor de categorie ‘Doorbraak van het jaar’. Samen met zijn band is hij druk bezig met de harten te veroveren van het Nederlandse publiek. Een optreden van Wouter Vink is aanstekelijk enthousiast en staat garant voor een uur lang goede Nederlandstalige pop/rockliedjes die met veel bevlogenheid worden gebracht.

Vink zal naast zijn eigen nummers ook liedjes spelen van zijn muzikale helden, zoals BLØF, U2 en Daniël Lohues.

Wouter Vink boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Wouter Vink boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wouter Vink. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Wouter Vink

Prijs: € 1.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 750 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wouter Vink, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Wouter Vink

Alles
Zoveel Mooier
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wouter Vink opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wouter Vink opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.