Wolkenbruch

Wolkenbruch boeken

Wolkenbruch boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Wolkenbruch

Drie ervaren “Profimusiker” trakteren hun publiek op een Super Live Show!
Absolute “Spitze” uit Oostenrijk.
Arno, Josef en Bernhard vormen samen het trio Wolkenbruch en spelen van actuele Charthits, Partyklassiekers, Mega-Oldies, Rocksongs, Schlagerparty, tot natuurlijk waar ze voor naar Nederland komen “Volkstümlichen Stimmungsknallern”. Met hun indrukwekkende muzikale kwaliteiten, enthousiasme en inzet bespelen de drie begenadigde muzikanten feesttenten, openairs en discotheken in Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland met hun avondvullende show.

Bezetting: Bernhard: Keyboards, Accordeon en Zang, Arno: Basgitaar, Gitaar, Saxofoon, Trompet en Zang en Josef: Drums, Gitaar en Zang.

Wilt u Wolkenbruch boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Wolkenbruch. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Wolkenbruch

Prijs: € 3.995
Duur: in overleg
Informatie: Trio uit Oostenrijk, stimmung! Prijs excl. overnachting

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Wolkenbruch, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Wolkenbruch opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Wolkenbruch opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.