William Smulders

William Smulders boeken

William Smulders boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van William Smulders

William Smulders is autodidact. Toen hij 6 jaar was, kreeg hij een cassettebandje met jaren ’50 muziek. De muziek greep hem zo dat hij daarna nog maar één ding wilde: gitaar spelen. Uren bracht hij door met luisteren, naspelen en weer terugspoelen. De schuur werd omgebouwd tot studio en op zijn 13e trad hij voor het eerst op voor publiek. Vele optredens volgden in jongerencentra, muziekcafés, festivals en poppodia.

In de daarop volgende jaren ontmoet William steeds meer muzikanten waarmee hij repeteert en optreedt. Tijdens een van zijn optredens wordt hij benaderd door een medewerker van de Nederlandse zorginstelling Pluryn. Dat leidt ertoe dat William naast rasartiest inmiddels al 20 jaar muziekdocent is voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook runt hij een eigen gitaarpraktijk waarin hij les geeft aan beginnende tot gevorderde gitaristen.

William Smulders is solo, duo of zelfs met band te boeken.

William Smulders boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u William Smulders boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over William Smulders. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor William Smulders

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Meerdere settingen mogelijk. Ook met band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van William Smulders, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van William Smulders

Zij is van mij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van William Smulders opvragen. De prijs en beschikbaarheid van William Smulders opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.