William Janz

William Janz boeken

William Janz boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van William Janz

‘Nederland is een ster rijker!’

Aldus Riny (Marty) Schreijenberg, manager en producer van de ‘rising star’ William Janz bekend als de Nederlandse Julio Iglesias.

“Toen ik William hoorde, wist ik het; Nederland moet hem leren kennen.”

Een tijdje later zat William aan tafel bij Business Class, Omroep Max, SBS6 en heeft verscheidene artikelen gehad in De Telegraaf, Het AD en weekblad Privé.

Niet zonder reden, want in Spanje zijn ze al wat bekender met ‘onze William’. Net als zijn grote inspiratiebron Julio Iglesias stal William de harten van de Spanjaarden en bevind hij zich nu in de halve finale van ‘Espana Got Talent!’

Met zijn nieuwe single ‘Mijn Allerliefste’ kwam de Rijswijkse leraar binnen op plaats 8 in de Nederlandse top 1000.

William Janz boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u William Janz boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over William Janz. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Wiliam Janz boeken

Prijsindicatie voor William Janz

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tot 100 personen
Prijs: € 2.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Boven de 100 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van William Janz, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van William Janz

Mijn allerliefste
William Janz - Promotievideo 2023
William Janz Milonga official music video
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van William Janz opvragen. De prijs en beschikbaarheid van William Janz opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.