Vital Sign

Vital Sign boeken

Vital Sign boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Vital Sign

Rockend door de complete pophistorie!

Ongegeneerd knallen, lekker uit je dak gaan en feesten met het energieke viertal Vital Sign. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze band die in een basisbezetting werkelijk alles uit de kast trekt.

Vital Sign knalt sinds 2000 door de speakers van de meest uiteenlopende locaties. In het voorprogramma van meeknikkende Jovink’s en Direct, op eigen houtje in grote feesttenten, buitenpodia, discotheken maar ook in een gezellige kroeg. Vol ambitie en altijd enthousiast.

Altijd in dezelfde 4-mans samenstelling bestaat de groep hedentendage uit doorgewinterde podiumbeesten. Zanger Edwin is een volumekanon en een lopend hit-encyclopedie. Ritmebeesten Hans op bas en Rob op drums ondersteunen hem met een lekkere vette en strakke groove. Gitarist Iwan completeert het geheel met geluiden die overal vandaan lijken te komen. Bezeten van hun instrument en allen zingend creëren zij het unieke geluid van een band die op niets anders lijkt, maar op elke locatie zijn plaats overtuigend veroverd.

Anno 2009 is Vital Sign een complete trip door de muziekgeschiedenis, met natuurlijk ook veel aandacht voor de hedendaagse toppers. Een optreden van Vital Sign is een feest van herkenning voor iedereen die livebands een warm hart toedraagt. Met nummers uit alle windrichtingen maar met het geluid van nu!

Wilt u Vital Sign boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Vital Sign. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Vital Sign

Prijs: € 1.995
Duur: In overleg
Informatie: Pop / Rock, 5 personen incl. zangeres, verrassend!

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vital Sign, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Vital Sign opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Vital Sign opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.