Vinzzent

Vinzzent boeken

Vinzzent boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Mocht de naam Vinzzent je nog als Hollandse Nieuwe in de oren klinken, lees dan vooral verder… Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus.

Met zijn diep warme stem en goede looks heeft Vinzzent zich ontpopt tot een getalenteerd live artiest. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers. Zijn grootste hit tot nu is ongetwijfeld Dromendans’.

Vinzzent´s Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummerLaat me gaan. Dit nummer is nog steeds erg populair bij zijn grote groep fans en wordt dan ook vaak als verzoeknummer ingediend bij zijn optredens. Met zijn zomerhit Dansé, Dansé haalt hij in 2008 opnieuw de hitlijsten. Dit nummer is een voorproefje van de muzikale ontwikkeling die Vinzzent doormaakt. Vrolijk, met een Afrikaans koortje en een Franstalig couplet, brengt het elke toehoorder in beweging.

Tijdens zijn debuut album presentatie op Schiphol overhandigt Rob de Nijs in 2007 het eerste exemplaar van ‘Een leven lang verliefd’ aan Vinzzent. Deze cd valt niet alleen in de smaak bij zijn vaste fans, de nummers Cecilia en Een zomer lang verliefd halen de officiële hitlijsten. Naast swingende vrolijke nummers blijkt Vinzzent ook in staat om met veel emotie gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ is daar het bewijs van.

In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top 10 hit met het vrolijke en aanstekelijke nummer Alles wat ik hebben wil. De single is regelmatig te zien en te horen bij de landelijke en regionale radio en tv zenders.

Vinzzent huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Vinzzent via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Vinzzent te huren.

Wilt u Vinzzent boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Vinzzent. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Vinzzent boeken

Prijsindicatie voor Vinzzent

Prijs: € 1.795
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vinzzent, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Vinzzent

Vinzzent - Dat Je Trots Bent Op Mij (Officiële Videoclip)
Dromendans
Dansé Dansé
Groen wit blauw geel rood
Alles wat ik hebben wil
Wat een wonder
Zomerdromen
Kerst single vinzzent
Niet morgen maar vandaag
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Vinzzent opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Vinzzent opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.