Van Bill

Van Bill boeken

Van Bill boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Van Bill

Het idee om samen iets te gaan doen ontstond in het voorjaar van 2002, onder de wekelijkse bak koffie in een discotheek, waar zowel DJ Geert, DJ Theo als DJ Jerommeke vaste gast zijn. Al een paar weken later stonden de après-ski-jays uit volle borst (indien aanwezig) de zomerknaller “Valancia” in te zingen. “Valencia” viel op en verscheen in de zomer van 2002 direct op de superpopulaire feestverzamelaar “Party Hits 8 “. Aan de Spaanse Costa’s en op Mallorca werd “Valencia” een veelgedraaide superhit!!

Van Bill heeft ideeën genoeg! Met de carnaval in het vooruitzicht werd er in december 2002 gewerkt aan de juiste opvolger van “Valencia”. Dat werd een moderne cover van een feestklassieker van WC Experience “Rammpsteiner Kloempestoemper!”. Wederom geproduceerd door Johnny Dirne werd Van Bill’s versie van de “Rammpsteiner Kloempestoemper!” een regelrechte carnavalshit.
In het najaar van 2003 bestormde VAN BILL de hitlijsten met de feestknaller “Non, non, rien n’a change”.

Deze cover van de populaire meezinger van Les Poppy’s kon al ruim voor de officiële release op opvallend veel belangstelling rekenen van en was direct te zien in de “Nationale Muziekparade” van Dennie Christiaan op Net 5 , “Brabantparty” op Omroep Brabant en “Regiotap” op TV-Oost.
En dan is er dus nu de opvolger: “Ga maar weg”; door iedereen getipt als dé enige echte zomerhit van 2004!! Een cover van de populaire zanger Jannes, die zijn volledige medewerking aan deze feest-versie heeft verleend. Bedankt Jannes!

Op het podium zetten DJ geert, DJ Theo en DJ Jerommeke de boel op zijn kop met hun eigen feestknallers en grote hits in die stijl, die ze op een superenthousiaste, spontane en leuke manier brengen.

Van Bill zegt: “Lekker jensen, ja…….!!!!!”

Van Bill bestaat uit drie DJ’s die de afgelopen jaren furore maakten in het après-ski circuit. DJ Geert, DJ Theo en DJ Jeronimo zetten elke week diverse grote en bekende uitgaansgelegenheden met hun feestmuziek op de kop.

Wilt u Van Bill boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Van Bill. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Van Bill

Prijs: € 1.595
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 350 personen
Prijs: € 1.850
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Prijs voor zaterdagen, feestdagen en carnaval

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Van Bill, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Van Bill

Als ik jou wel wil
non, non rien n'a change
Je bent niet hip
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Van Bill opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Van Bill opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.