Undercover

Undercover boeken

Undercover boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Undercover

De vijf mannen van UnderCover zijn stuk voor stuk zeer ervaren muzikanten die maar één doel voor ogen hebben: het publiek een onvergetelijke avond bezorgen! De band is een hechte vriendenclub waarbij muzikaliteit, humor en gezelligheid voorop staan. Voor het publiek werkt dit erg aanstekelijk. De stemming zit er met UnderCover dan ook al gauw in!  UnderCover wordt vooral geprezen om de grote diversiteit in haar repertoire. Van Nick & Simon tot Kings of Leon, van André Hazes tot Robbie Williams. Rock of rap? Schlager of dance classic? Het maakt UnderCover niets uit! Alles wordt in de juiste sfeer gespeeld, maar altijd met een lekker UnderCover sausje, waardoor ze nèt even anders zijn. Hierdoor weet UnderCover altijd iedere zaal plat te spelen.  De techniek is bij UnderCover natuurlijk ook dik in orde. UnderCover maakt gebruik van een professioneel geluids- en lichtbedrijf waardoor ze ieder optreden een perfect afgesteld geluid, sfeervolle professionele belichting en een professionele podiumpresentatie garanderen!  Kortom: met de vijf mannen van UnderCover op het podium, wordt uw feest gegarandeerd.

Deze band is helaas niet met te boeken en speelt niet meer in deze formatie. Voor een overzicht van al onze bands, klik op deze link. Wij helpen u graag verder met het zoeken naar een geschikte band voor uw evenement.

Wilt u Undercover boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Undercover. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Undercover

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Deze band is helaas niet meer te boeken en speelt niet meer in deze formatie.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Undercover, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Undercover opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Undercover opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.