Tygo Nendels

Tygo Nendels boeken

Tygo Nendels boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Tygo Nendels

Zanger Tygo Nendels wordt geboren in Best. In 2010 verschijnt zijn eerste single: ‘Omdat Ik Van Je Hou’. Dat smaakt naar meer en nog hetzelfde jaar komt Tygo met het nummer ‘Geen wonder dat ik ween’. De single komt binnen in de Mega Top 100. De derde single van Tygo is ‘Dromen doe ik alleen voor jou’, een zeer gevoelig gezongen nummer.

April 2013 verschijnt er wederom een gevoelig liedje van Tygo ‘Ik Kon Het Bijna Niet Geloven’. Een jaar later brengt Tygo ‘Hou Jij Ook Van Mij’ uit. Waarvoor Tygo Nendels een samenwerking is aangegaan met Frank van Etten. Voor wie op zoek is naar een artiest die op ouderwetse wijze de “snik” in de stem heeft is bij deze zanger aan het juiste adres.

Tygo Nendels boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Tygo Nendels boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tygo Nendels. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Tygo Nendels

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tygo Nendels, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tygo Nendels

Zeg Me Niet Hoe Ik Leven Moet (officiële videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tygo Nendels opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tygo Nendels opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.