Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Tribute to the BZN Band (Mon Amour) boeken

Tribute to the BZN Band (Mon Amour) boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Het gouden geluid van BZN is terug. De band Mon Amour brengt het repertoire van Nederlands meest succesvolle formatie weer waar die hoort: in de zalen. Onder leiding van Jack Veerman, de drummer van BZN en medeschrijver van de grote hits, ontstond een nieuwe band met de vertrouwde muziek.

In ieder applaus in de volle zalen tijdens de afscheidstournee van BZN in 2007 klonk een verlangen. Het publiek had nog lang geen genoeg van de vertrouwde palingsound. “Je moet doorgaan”, kreeg Jack Veerman van alle kanten te horen.

De band Mon Amour is het antwoord op die aanhoudende vraag van het publiek. Met de nieuwe formatie rond de drummer combineert hij het vertrouwde repertoire met jonge gezichten en fris enthousiasme. “Bij het samenstellen van de nieuwe band heb ik de lat heel hoog gelegd”, vertelt Jack Veerman. “Het is een voordeel dat ik contacten heb in alle hoeken van de muziekwereld. Al jaren volg ik de optredens van talentvolle jonge muzikanten en zangers. Daardoor kon ik voor deze band de besten bij elkaar brengen.”

Mon Amour is een samenspel van vakmatige routine van ervaren rotten met een jonge frontlinie van zangstemmen: een combinatie die meerdere generaties aanspreekt.

Inmiddels blijkt dat de band in staat is om het gouden repertoire feilloos te reproduceren. Als je je ogen dichtdoet, lijkt het alsof de originele BZN weer op het podium staat. De kennis en ervaring van Veerman zijn hierop van grote invloed. “Omdat ik me zo goed herinner hoe we destijds de nummers schreven en op de plaat hebben gezet, weet ik als geen ander hoe we nu die herkenbare sound van toen moeten spelen. De enige moeilijkheid is nu het selecteren uit de talloze liedjes. Het lijkt soms alsof ze allemaal met voorrang vragen om gespeeld te worden.”

Het publiek van Mon Amour kan concerten verwachten met veel gouden BZN-nummers. Maar de band speelt ook nieuw werk, in lijn met de vertrouwde sound. Jack Veerman schreef zelf nieuwe nummers en ook Mister-BZN Jan Keizer heeft kersvers repertoire voor zijn opvolgers gemaakt. De eerste single ‘Let’s Forgive And Forget’ belandde in de TOP 100 en in maart 2009 werd het eerste album met de passende titel After All These Years gepresenteerd.

Mon Amour 

Jack Veerman – drums en bandleider
Johan Keizer – zang
Linda Schilder – zang
Hans Keizer – toetsen
Nico Tol – gitaar
Daniël Metz – accordeon
Jan Sombroek – basgitaar

Wilt u Tribute to the BZN Band (Mon Amour) boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tribute to the BZN Band (Mon Amour). Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Prijs: Op aanvraag
Duur: -
Informatie: De Mon Amour Band stopt in 2018

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tribute to the BZN Band (Mon Amour), deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tribute to the BZN Band (Mon Amour)

Let's forgive and forget
My senses on fire
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tribute to the BZN Band (Mon Amour) opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tribute to the BZN Band (Mon Amour) opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.