Tommie Christiaan

Tommie Christiaan boeken

Tommie Christiaan boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Sinds het laatste seizoen van Beste Zangers is heel Nederland het erover eens: Tommie Christiaan is een begenadigd zanger. Dat had hij al bewezen in zijn vele musicalrollen, maar nu deed hij het op eigen titel. Elke week liet hij zowel de kijker als zijn medekandidaten versteld staan van zijn zangkunsten. Na dat succes is het nu tijd om door te pakken en meer te doen met zijn eigen muziek. Een overtuigend voorproefje was zijn eerste single Alles Wat Ik Voor Me Zag, die afgelopen oktober uitkwam.

Met de paplepel ingegoten

Het artiestenvak werd hem bijna letterlijk met de paplepel ingegoten: Tommie groeide zo’n beetje op in de dansschool van zijn moeder, waar hij als dreumes al tussen de tutu’s door rende. Door zijn opa die dirigent was, groeide hij op met klassieke muziek, via zijn tante Suzanne Venneker (Vulcano, Mrs. Einstein) ook met popmuziek. Tommie speelde in school- en amateurmusicals, volgde dans-, muziek- en zanglessen. Door artiesten als Usher en Justin Timberlake werd hij geïnspireerd in het combineren van zang en dans.

Na optredens als danser in grote shows en televisieprogramma’s en een hoofdrol in de film Afblijven bouwde Tommie een flink cv aan musicalwerk op. Tijdens de televisiezoektocht naar het personage Joseph voor de gelijknamige musical werd hij ‘weggekaapt’ voor een hoofdrol in High School Musical. Daarna won hij in een soortgelijke talentenjacht de hoofdrol in Zorro en speelde daarnaast in producties als Love Me Tender, The Little Mermaid, Jesus Christ Superstar, Grease, Hair en dit seizoen in On Your Feet!

Zijn eerste, voorzichtige stappen op het puur muzikale vlak zette Tommie enkele jaren geleden. Nadat hij een optreden zag van gitarist Nigel Schat, stapte Tommie op hem af. Het klikte, de twee besloten een duo te vormen en begonnen samen kleinschalige optredens te doen. Ik Mis Je, de zelfgeschreven single van Tommie & Nigel, kwam in de zomer van 2016 uit.

Beste Zangers

Een keerpunt in Tommies carrière kwam toen hij het afgelopen seizoen meedeed aan Beste Zangers op NPO 1. Daar deed hij de monden van het publiek én zijn mede-kandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Caruso in vloeiend Italiaans, A Sama De in Surinaams dialect en Barcelona, een weergaloos duet met Tania Kross, dat op nummer 1 belandde bij iTunes. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Op zijn binnenkort te verschijnen EP laat hij horen dat hij ook met eigen nummers uit de voeten kan. Was de single Alles Wat Ik Voor Me Zag nog een groovy nummer waarbij Tommie in de videoclip ook zijn danskunsten kon vertonen, de rest van zijn liedjes variëren van een ballad tot uptempo nummers.

Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands, zegt Tommie stellig. “Ik denk dat ik binnen de Nederlandstalige popmuziek iets kan brengen dat er nog niet is. Een combinatie van een ‘on-Nederlandse’ productie en een complete show, met zang en dans.” Hij staat te trappelen om met zijn eigen nummers het podium op te stappen, zoveel is duidelijk. In zichzelf mijmerend droomt de zanger alvast hardop: “Uiteindelijk wil ik de grootste stage die er bestaat: met een vette band, dansers, spektakel, vuurwerk en 20.000 man met de handen in de lucht. Maar tegelijk zoek ik nog naar mijn stijl. Geen idee wat ik over vijf jaar maak, maar dat hoeft ook niet. Dat komt wel; ik wil voor nu gewoon mooie dingen maken.”

Tommie Christiaan huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Tommie Christiaan via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Tommie Christiaan te huren.

Wilt u Tommie Christiaan boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Tommie Christiaan. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Tommie Christiaan boeken

Prijsindicatie voor Tommie Christiaan

Prijs: € 2.475
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. geluid tot 250 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tommie Christiaan, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Tommie Christiaan

Tommie Christiaan - Alles Wat Ik Voor Me Zag (Official Music Video)
Tommie Christiaan - Kom Maar Bij Mij
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Tommie Christiaan opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Tommie Christiaan opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.