To Remember

To Remember boeken

To Remember boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van To Remember

Wijde pijpen, afrolkapsels en plateauzolen zijn op deze avond weer helemaal hip. Beleef de hits uit de jaren ’70, ’80 en ’90 opnieuw en ga terug in de tijd met Earth, Wind & Fire, The Jacksons en Kool & The Gang. Gegarandeerde gezelligheid en 100% disco!

Deze ‘To Remember-avond’ is op basis van 5 uur. Een professionele DJ zal afgewisseld worden met geweldige optredens van Mike Peterson en Jose. Deze avond kost standaard € 1.595,- excl. BTW en is uiteraard naar wens extra uit te breiden met acts of live entertainment.

Wilt u To Remember boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over To Remember. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor To Remember

Prijs: € 1.595
Duur: 5 uur
Informatie: Exclusief transportkosten €50,- per 50 km.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van To Remember, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van To Remember opvragen. De prijs en beschikbaarheid van To Remember opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.