Time Bandits

Time Bandits boeken

Time Bandits boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Time Bandits

Met zijn groep ‘Time Bandits´ veroverde Alides Hidding in de tachtiger jaren al een plaats in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoorde Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote danshit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam.

Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en de onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. In 1983 bereikt het nummer “I’m Specialized In You” de tweede plaats in de top 40. Het was een monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en het vijfvoudige in Frankrijk. Ook de daarop volgende single “Listen To The Man With The Golden Voice” haalt de top 10.

Time Bandits boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Time Bandits boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Time Bandits. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Time Bandits

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Vanaf prijs. Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Time Bandits, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Time Bandits

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Time Bandits opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Time Bandits opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.