The Triplicats

The Triplicats boeken

The Triplicats boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Triplicats bestaat uit Dewi, Diederick en Sebas. Zij hebben elkaar ontmoet in Studio 21 in Hilversum, waar zij al jarenlang de muzikale omlijsting verzorgen bij Dinnershows en diverse grote evenementen. Onlangs hebben ze besloten hun vleugels uit te willen slaan naar buiten de studio.

The Triplicats onderscheiden zich van andere akoestische trio’s door hun originaliteit, kwaliteit en multi-instrumentaliteit. Niet alleen Dewi, maar ook Diederick kan de leadzang op zich nemen, alsmede i.p.v. de piano eens de viool op te pakken. Doordat Sebas naast contrabas ook gitaar speelt en ook nog meezingt, kan het trio zeer gevarieerd voor de dag komen. En zijn ze ook overal inzetbaar. Niet alleen hun eigen repertoire brengen zij ten gehore, maar ook muziek op maat is geen probleem voor dit muzikale trio.

Oude jazz en easy listening word afgewisseld met hits van nu, in een ‘vintage’ uitvoering. Met hun swing vintage music, loepzuivere driestemmigheid en het tot in de puntjes verzorgde uiterlijk zijn The Triplicats een lust voor oog èn oor.

The Triplicats huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Triplicats via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Triplicats te huren.

 

Wilt u The Triplicats boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Triplicats. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Triplicats boeken

Prijsindicatie voor The Triplicats

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Inc. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Triplicats, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Triplicats

Compilation - The Triplicats
THE TRIPLICATS - Miss Celie's Blues
Jazztrio The Triplicats (Promo)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Triplicats opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Triplicats opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.