The Night Flight

The Night Flight boeken

The Night Flight boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven.

REPERTOIRE

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, HipHop, classics en de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert gegarandeerd in een uitbundige feestsfeer voor zowel jong én oud!

De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en uw eventuele wensen/voorkeuren.

FEESTGARANTIE

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet The Night Flight dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Spontane improvisaties, gastoptredens en heel veel interactie met het publiek zijn ingrediënten waarmee The Night Flight elk event op zijn kop zet.

In een mum van tijd weet The Night Flight de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud! Iedereen die The Night Flight ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende reis rond de wereld van TOP entertainment en interactie.

Podium

The Night Flight komt met een volledig show podium. Door een setup die zorgt voor een clean en georganiseerd look, komt de show goed tot zijn recht. Met een breed scala aan licht en geluid mogelijkheden is de band in staat om elke ruimte te bedienen.

Mocht u wat specifieks willen zoals het uitlichten van de locatie, verzorgen van podium, aankleding locatie of extra (uitgebreid) geluid en licht kunnen we aan de hand van al uw wensen een projectprijs maken. Dit doen we altijd in afstemming met onze technische crew zodat alles tot in de puntjes wordt afgestemd op het evenement en de locatie.

Special FX

Wilt u echt IMPACT maken en flink uitpakken dan is dat mogelijk. The Night Flight wordt zeer regelmatig geboekt in combinatie met de XXL-SPECIAL FX pakket.

Met een spectaculaire lichtshow in combinatie met Stage Flames, Sparklers (vuurwerk fontijnen) en Co2 -, Confetti Kanonnen zorgen we voor een indrukwekkende show die gegarandeerd de boeken in gaat! XXL SHOW geeft uw feest of evenement en de SHOW van The Night Flight een extra dimensie!

Allround DJ

De héle avond de voetjes van de vloer…! Onze eigen allround ‘Feest’ DJ zorgt ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Onze DJ is muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd. Gespecialiseerd in muziek in de breedste zin van het woord. Van de grootste Hits van dit moment, tot Dance Classics tot de grootste meezingers aller tijden en van lounge tot heerlijke achtergrond muziek. Dit alles behoort tot de mogelijkheden. De DJ heeft veel ervaring op zowel grote festivals, corporate events maar ook feesten in kleinere gezelschappen. Onze DJ staat in dienst van uw feest. De muziek gedurende de avond kan uiteraard overlegd worden.

The Night Flight huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Night Flight via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Night Flight te huren.

 

Wilt u The Night Flight boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Night Flight. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Night Flight boeken

Prijsindicatie voor The Night Flight

Prijs: € 4.995
Duur: 3 x 50 minuten
Informatie: Incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Night Flight, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Night Flight

THE NIGHT FLIGHT | PROMO SHOW 2021
Promo 2019
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Night Flight opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Night Flight opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.