The New Party

The New Party boeken

The New Party boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van The New Party

Maximaal genieten met The New Party – Dé spetterende live band van Nederland! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: het publiek is uitzinnig. Vol enthousiasme en plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show met veel interactie. 

The New Party – LIVE begeleiding van artiesten

The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is ook te boeken als begeleidingsband voor tal van bekende artiesten. Arrangementen kunnen speciaal op maat worden gemaakt en ingestudeerd.

The New Party – Allround repertoire

Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!

The New Party boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u The New Party boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The New Party. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor The New Party

Prijs: € 3.350
Duur: 3 x 50 minuten
Informatie: Bruiloftsgage
Prijs: € 3.950
Duur: 3 x 50 minuten
Informatie: Inprikgage festivals

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The New Party, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The New Party opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The New Party opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.