The Euros

The Euros boeken

The Euros boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!

The Euros huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals The Euros via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om The Euros te huren.

 

Wilt u The Euros boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over The Euros. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

The Euros boeken

Prijsindicatie voor The Euros

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 60 en 1 x 75 minuten
Informatie: Exclusief rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van The Euros, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van The Euros

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van The Euros opvragen. De prijs en beschikbaarheid van The Euros opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.