Starkoo

Starkoo boeken

Starkoo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Starkoo (marco), zanger/entertainer in hart en nieren, is geboren in Amersfoort. Eind jaren tachtig gaat hij serieus beginnen met zingen, volgt hij zanglessen en is hij regelmatig te vinden op diverse talentenjachten. Al snel blijkt dat Marco talent heeft. Hij voelt zich op het podium echt thuis en het contact met zijn publiek is zijn sterke punt. Zo weet hij met de juiste muziekkeuze het publiek keer op keer naar zijn hand te zetten. Na veel opgetreden te hebben in het Nederlandse kroegencircuit (o.a. als vaste zanger/ entertainer bij Bolle Jan (A’dam) en de Apres Ski Hut (R’dam) vond hij dat het tijd werd om zijn carrière definitief een serieuzere en professionelere wending te geven. Dit gebeurde doordat hij ten tijde van zijn eerst single (de dubbele A-kant Suzanne/Annabel) zijn artiestennaam omdoopte tot Starkoo en om zijn optredens wat meer kracht bij te zetten op ging treden met 2 danseressen: Tamara en Irene. Vanaf dat moment is het snel gegaan: door middel van hits, zowel in de hitlijsten als in het clubcircuit, als laat me nu toch niet alleen, zo ver weg, ik wil je, mag ik naar je kijken en dat ben jij is Starkoo uitgegroeid tot een zeer belangrijke naam in het partycircuit. Niet voor niets werd hij 3 x uitgeroepen tot beste Partyartiest van Nederland. Inmiddels is Starkoo één van de meest optreden artiesten van Nederland en staat hij aan de vooravond van een nieuw avontuur, zijn ambitie is immers eindeloos. Hij heeft zelf een team samengesteld waarmee hij in zeer korte tijd de A-status als artiest hoopt te bereiken. Dit team bestaat naast het management en boekingskantoor waarmee hij al jaren samenwerkt uit producers Axel Lindelauf (ex-Volumia), Roy Moonen en Ricardo Schuéngel. De muzikanten die op het album (hoe heet het album?) uit 2006 meedoen liegen er in ieder geval niet om: Ton Dijkman (drummer Marco Borsato), Jayhorns (blazerssectie van o.a. Tom Jones, Paul Young en Marco Borsato), Axel Lindelauf (toetsenist Volumia), Pieter Vermeulen (gitarist Volumia) en percussionist Eddie Conard. Een voorproefje van dit album heeft het publiek al gekregen in de vorm van de single Vanavond, waar zeer goed op gereageerd werd. Begin 2007 belsuit Starkoo een band samen te stellen met maar één doel voor ogen en dat is nog meer podiumspektakel in een nog hogere versnelling, maar dan live en in een subtieler jasje gestoken. Starkoo XL heet de band. Datzelfde jaar verschijnt het debuutalbum Ik ben wie ik ben, waarop de populaire vertolker van de nederpop laat horen in absolute topvorm te verkeren.

Starkoo 2.0

Na een korte pauze is Starkoo weer terug met een verse en vernieuwde act en wel met STARKOO 2.0. Nadat de originele zanger, Marco, om privé redenen besloten had om te stoppen is manager van het eerste uur, Roland Stevense, actief op zoek gegaan naar een vervanger. Uiteindelijk is deze gevonden in de vorm van Alberto. Gezien de ervaring van Alberto in het feestcircuit en alle optredens in de bekende Europese vakantieoorden is hij de perfecte vervanger gebleken. Waardoor hij de sterke naam die Starkoo inmiddels in het circuit heeft moeiteloos overeind houdt.

Nieuwe Starkoo

Roy Moonen is de zanger, en samen met deze dijk van een zanger en entertainer, komen ook weer 2 energieke danseressen het podium op! Starkoo boeken betekend Eén grote brok energie, feest, entertainment, en hoog meezing gehalte. In de live set van 1 x 40 minuten komen de grootste hits voorbij.

Laat het grote STARKOO MEEZING-FEEST beginnen!!

Starkoo huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Starkoo via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Starkoo te huren.

 

Wilt u Starkoo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Starkoo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Starkoo boeken

Prijsindicatie voor Starkoo

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 40 minuten
Informatie: Incl. monitorset en incl. 2 danseressen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Starkoo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Starkoo

De eenzame fietser
laat me nu toch niet alleen
Ft batiste - Roos
Zo ver weg
OJKB x Starkoo - Ik Wil Je 2.0
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Starkoo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Starkoo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.