Skoften Sloopservice

Skoften Sloopservice boeken

Skoften Sloopservice boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Skoften Sloopservice

De populaire blog Skoften.net heeft een speciale service voor elke gelegenheid waar het de hoogste tijd is voor een goed, dampend en stampend feest. Een feest waarbij je ongestoord uit je plaat kunt gaan: de Skoften Sloopservice!

De Sloopservice ken je van de ‘Breek de Week’-mixen: drie minuten vol vette early hardcore gecombineerd met een shitload aan beelden van dansende internet-gekkies. De twee gezichten van één van de grootste mannenblogs van Nederland gaan het land in om elke stage, bezoeker én zichzelf finaal te slopen.

Tim zorgt voor superieur stampwerk met een krokante jaren 90 bite. MC Sloopkogel a.k.a. Evert laat het publiek hakken, stampen, zagen, beuken en vooral ZWETEN! Discotheek, soos, buurt- of bejaardentehuis: niets of niemand is veilig…

Skoften Sloopservice boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Video's van Skoften Sloopservice

Skoften Sloopservice: recap #19
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Skoften Sloopservice opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Skoften Sloopservice opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.