Simon Stein

Simon Stein boeken

Simon Stein boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Simon Stein

Na bijna 15 jaar te hebben gezongen in verschillende coverbands besluit Simon Stein begin 2008 om zelf nummers te gaan schrijven.Hij werkt twee jaar intensief aan zijn eerste album. Dit doet hij niet alleen. Hij schakelt de hulp in van vele andere muziekvrienden uit het welbekende dorp, waaronder de welbekende Cees en Thomas Tol. Het resultaat mag er zijn. In april 2010 werd het debuutalbum van Simon gelanceerd.

Ook de eerste single van het album, “Als ik naar je kijk” werd goed ontvangen door het publiek en de media.
Muziekstijl

De stijl van Simon’s muziek is, naar eigen zeggen, een mengeling van verschillende ingrediënten, overgoten met diverse sausjes. Up-tempo, rustig, melancholisch, vrolijk, diverse klanken komen voorbij. De bedoeling is in ieder geval om er een hedendaagse troubadourstijl van te maken, zoals bijvoorbeeld Boudewijn de Groot, Ramses Shaffy en Frank Boeyen. Blauwe vlinder In november 2010 kwam de tweede single uit getiteld “Blauwe Vlinder”. Cameraman/regisseur Paul Schuurman maakte een prachtige clip, die op YouTube te bekijken is.

Wilt u Simon Stein boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Simon Stein. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Simon Stein

Prijs: € 995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Simon Stein, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Simon Stein

Als ik naar je kijk
Blauwe vlinder
Ogenblik met Jenny
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Simon Stein opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Simon Stein opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.