Showtime Party Band

Showtime Party Band boeken

Showtime Party Band boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Showtime Party Band

Laat dit ogenschijnlijk jonge gezelschap u niet misleiden!

Deze band staat al 10 jaar garant voor spontane, enthousiaste, maar  vooral kwalitatief hoogstaande optredens door heel Europa. Showtime is  een frisse wervelwind die van uw feest of event in no time een succes  maakt. Met zowel ervaring op bedrijfsfeesten, in dancings, open-air  manifestaties, begeleidingen van nationale en internationale artiesten  als op bruiloften en privé-events heeft Showtime de perfecte bagage om  zelfs het moeilijkste publiek op de dansvloer te krijgen.

Showtime Party band boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Showtime Party Band boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Showtime Party Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Showtime Party Band

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. of excl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Showtime Party Band, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Showtime Party Band

SHOWTIME - Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Showtime Party Band opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Showtime Party Band opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.