Session

Session boeken

Session boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Session is dé sensationele coverband van dit moment. Het is een allround coverband met alleen maar topmuzikanten. Session bestaat uit 2 zangeressen en een zanger, een 4-koppige ritmesectie en optioneel 2 blazers. Deze top coverband heeft een heel actueel repertoire en wisselt de grootste huidige hits af met echte klassiekers. Laat je verbazen door de interactie met het publiek, mooie verlichte decorstukken en een imposante LED videowall (zie filmpje onderaan deze pagina voor een indicatie van hun show).

Session zorgt voor de één van de beste entertainmentshows die er in coverland te vinden is!

Session huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Session via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om SESSION te huren.

 

Wilt u Session boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Session. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Session boeken

Prijsindicatie voor Session

Prijs: Op aanvraag
Duur: 2 x 60 minuten of 1 x 90 minuten
Informatie: 7 personen, incl. LED videowall en special effects.

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Session, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Session

SESSION - Stöppelhaene - War (Kensington)
SESSION - Stöppelhaene - Mag ik dan bij jou
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Session opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Session opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.