Sascha Visser

Sascha Visser boeken

Sascha Visser boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Sascha Visser

Toen Sascha Visser elf was acteerde hij al in de polulaire komedieserie ‘Ben zo terug’, gevolgd door ‘Oppassen’ en ‘Kees & Co’. Daarnaast was hij een veelbelovend voetballer in de jeugdselectie van Feyenoord en de A-selectie van Sparta. Toch won het artiestenbestaan het van het voetbal, toen Sascha Visser koos voor een rol in de soap Onderweg naar morgen. Een carrière als televisiepresentator bij TMF volgde snel.

Toen Sascha Visser door zijn broer werd uitgenodigd om in 2009 mee te draaien in een Rotterdamse club ontstond een nieuwe liefde: het dj-en. Mensen entertainen doet Sascha Visser vanaf dat moment niet meer alleen via de televisie, maar ook live in de discotheken. De liefde voor het draaien bleef maar groeien en inmiddels mixt hij wekelijks tracks in elkaar in talloze clubs door heel Nederland.

Sascha Visser heeft een voorliefde voor techhouse en houseplaten waarbij de klanken van de jaren negentig niet geschuwd worden: goed dansbare housemuziek dus!

Sasha Visser boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Sascha Visser boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Sascha Visser. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Sascha Visser

Prijs: € 1.475
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Sascha Visser, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Sascha Visser opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Sascha Visser opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.