Saints ’n Sinners

Saints ’n Sinners boeken

Saints ’n Sinners boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Saints ’n Sinners

Saints ’n Sinners: Pas op! Dit geheel nieuwe muzikale beest is razendsnel, heeft tanden en is, eenmaal losgelaten op het podium, niet meer te temmen!

Het grijpt je direct stevig vast, laat je vervolgens in hoog tempo alle uithoeken van de pophistorie horen en zien, en zal niet loslaten voordat de laatste noot geklonken heeft. Er is geen ontkomen aan.

De ervaring is intens en hoewel een kort moment van verwarring onvermijdelijk is, zal de vreugdevolle ontlading die volgt enorm zijn en een onuitwisbare indruk achterlaten. Wees gewaarschuwd!

Saints ’n Sinners; Let’s fire it up!

Saints ’n Sinners? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Saints ’n Sinners boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Saints ’n Sinners. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Saints ’n Sinners

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Incl. geluid mogelijk

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Saints ’n Sinners, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Saints ’n Sinners

Promo
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Saints ’n Sinners opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Saints ’n Sinners opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.