Rob Ronalds

Rob Ronalds boeken

Rob Ronalds boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, “Paolo Bonita” en zijn meest recente single “Gloria“. In het uitgaansleven zijn de nummers van Rob Ronalds overal te beluisteren.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard!

Rob Ronalds huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rob Ronalds via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rob Ronalds te huren.

 

Wilt u Rob Ronalds boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob Ronalds. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rob Ronalds boeken

Prijsindicatie voor Rob Ronalds

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rob Ronalds, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rob Ronalds

Op de camping
Hela Hola tut Hola
Meisjes van de nacht
Haar rode lampie
Voor een zoen
Si Si Si
Gloria
Slimmer naar de zon
Met De Buurman Naar 't Café
Mooiste meisje van de klas
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob Ronalds opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob Ronalds opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.