Rob Groenendijk

Rob Groenendijk boeken

Rob Groenendijk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Rob Groenendijk

Op 29 februari 1956 werd Robert, zoals hij bij zijn geboorte werd genoemd, geboren op de lange gracht in Leiden. Na twee jaar verhuisde de fam. Groenendijk naar Leiden zuid/west waar Rob verder opgroeide en genoot van een onbekommerde en geweldige jeugd. Toen Rob een jaar of twaalf was is zijn interesse voor de muziek ontstaan. Het was de tijd van The Beatles en radio Veronica. Zijn grootste passie in die tijd was echter het voetbal waarin hij zich als doelman heel goed ontwikkelde en in de loop der jaren uitgroeide tot een van de beste keepers van Leiden. De zangcarrière van Rob is ongeveer 20 jaar geleden begonnen in een voetbalkantine. Na een aantal keren na afloop van een gewonnen wedstrijd onder de douche te hebben gezongen, vroegen zijn voetbalvrienden op een feestje of hij dat hier ook eens wilde proberen. Na groot applaus en veel complimenten heeft Rob toen besloten om serieus in de muziek door te gaan en heeft hij tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt gehad van die beslissing. In de loop der tijd werd Rob dan ook een veel gevraagde artiest voor bruiloften, partijen en diverse horecagelegenheden. Zijn zangcarrière werd nog verder ontwikkeld door een samenwerking aan te gaan met een bekende zangeres uit het circuit: “Belinda”. Dit nieuwe duo werd gevraagd voor bekende televisieprogramma’s en er werd opgetreden in een aantal radioprogramma’s. Maar ondanks het plezier en de vele optredens met Belinda, kwam Rob er toch achter dat zijn voorkeur toch meer naar een solocarrière ging. Wederom geen slechte keuze, want zijn bekendheid binnen, maar vooral buiten Leiden, wordt steeds groter. Mede daarom kon dan ook een nieuw album niet uitblijven zodat op 4 april 2009 een nieuwe cd werd gepresenteerd. Deze cd bestaande uit Engelse en Nederlandstalige meezingers is ontzettend goed ontvangen en de reacties zijn uitsluitend positief. De drijfveer van Rob om op te treden is het feit dat hij het geweldig vind om mensen een gezellige avond te bezorgen en dat hij al zijn gevoel in de muziek kan stoppen. Een veel gehoorde kreet de laatste tijd is dan ook “Rob Groenendijk: een garantie voor een geslaagde avond”. Hij hoopt dan ook dat hij tot in lengte van jaren muziek kan blijven brengen en mensen kan blijven vermaken.

Rob Groenendijk is helaas gestopt met zingen. Wij helpen u graag verder naar een andere invulling van uw evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Rob Groenendijk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rob Groenendijk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rob Groenendijk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rob Groenendijk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.