René Le Blanc

René Le Blanc boeken

René Le Blanc boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van René Le Blanc

René le Blanc zijn echte naam is René de Wit, geboren op 7 januari 1969 in Anrhem en is bekend geworden door het tv-programma “Ik geloof in mij” op SBS6. Vanwege zijn uiterlijk en muziekstijl vindt René zichzelf de Nederlandse Engelbert Humperdinck. 

Biografie René le Blanc

Gelijk na zijn middelbare school maakt René le Blanc zijn entree in de showbizzwereld. Door menigeen werd hij gelijk al vergeleken met Engelbert Humperdinck. Pas in 2009 stapt hij over op het Nederlandse lied en brengt een aantal platen uiteraard waaronder; Jij maakt mij gek, Kleine Madonna en Ik laat je nooit meer gaan.

In 2011 maakt René de overstap naar de Duitse markt en brengt ook daar een aantal platen uit. De combinatie van zijn stem, performence en uitstraling maakt hem een graag geziene gast op diverse podia bij onze Oosterburen.

Vanaf 2020 begint het voor René pas echt wanneer hij wordt gevraagd voor het TV programma “Ik geloof in mij”. Hij wordt in korte tijd zeer bekend en Nederland en vanaf maart 2021 begint het tweede deel van deze serie.

René le Blanc boeken voor een optreden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u René Le Blanc boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over René Le Blanc. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor René Le Blanc

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van René Le Blanc, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van René Le Blanc

René le Blanc If I tell you (Officiële videoclip)
NL Rene le Blanc - My Baby Love (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van René Le Blanc opvragen. De prijs en beschikbaarheid van René Le Blanc opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.