Remixx

Remixx boeken

Remixx boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Remixx

De dame en twee heren van Remixx weten met het uitgebreide repertoire er voor iedereen een feest van te maken. Door het zichtbare enthousiasme spettert het vanaf de allereerste minuut. Naast de brok ervaring blijken het ook nog ras-entertainers, waarbij het publiek diverse malen betrokken wordt.  Door de unieke samenstelling van Remixx weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Met de juiste interactie met het publiek wordt het feest keer op keer persoonlijk en met een uniek karakter.  Of het nu gaat om uw bruiloft, bedrijfsfeest, kermis of feesttent, dankzij de brede keuze in het repertoire weet Remixx iedereen op de dansvloer te krijgen.     Of het nu gaat om dansmuziek, top 40, Nederlandstalig, disco, rock of de nieuwste hits, Remixx is vocaal en muzikaal veelzijdig genoeg om in te spelen op de wensen van het publiek. Remixx behoort dan ook niet voor niks tot één van de meest gewilde bands in de wijde regio.    Remixx streeft naar perfectie   en dat is tot ieder detail te zien. De professionele geluid- en lichtinstallatie, de presentatie en uitstraling op het podium vormen één perfect geheel.  De bezetting van Remixx:  Cindy: Zang, Keyboard, Gitaar en Percussie Erwin: Keyboard, Percussie en Zang Joost: Gitaar, Trompet, Keyboard, Accordeon en Zang.

Remixx boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Remixx boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Remixx. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Remixx

Prijs: € 1.595
Duur: Max. 5 uur
Informatie: Incl. geluid tot 1000 personen
Prijs: € 1.225
Duur: Max. 5 uur
Informatie: Incl. geluid tot 300 personen. Privéfeesten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Remixx, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Remixx

Live opnamens
Live opnamens 2
Live met carnaval
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Remixx opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Remixx opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.