Rein Mercha

Rein Mercha boeken

Rein Mercha boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Rein Mercha is geboren op 27 02 1963, woonachtig in Den Haag op het woonwagencentrum. Rein Mercha is een volbloed Sinti zigeuner en is daar ook trots op. Hij is een volksheld onder de zigeunermensen. Hij komt uit een grote familie. hij heeft al een aantal cd’s op naam staan. Rein leeft voor zijn muziek zijn grote hobby, en paarden natuurlijk.als enige ter wereld heeft hij een cd uitgebracht met in Sinti (zigeunertaal) gezongen nummers. Rein Mercha heeft al in diverse tv programma’s opgetreden. Zijn eerste single werd uitgebracht door de NCRV.Hij heeft ook een eigen documentaire over zijn leven deze is genaamd i soeni dit betekent de droom. Deze documentaire heeft in alle filmhuizen in Nederland gedraaid en zelfs in Canada en New York. Hij is in totaal twee jaar gefilmd. Hij was eigenlijk de eerste met een real life soap. Deze film is ook twee keer op de Nederlandse tv geweest. Rein Mercha is ook een van de weinige zangers in Nederland met zo’n krachtige stem. Hij hoort bij de top van de live zangers, want wat deze man op het podium laat horen zo zijn er maar weinig. De tijd is nu rijp om heel Nederland daarvan te laten genieten.

Rein Mercha werd 2de tijdens het SBS programma Bloed Zweet en Tranen. Hij moest alleen Jason Bouman voor zich dulden.

Rein Mercha huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Rein Mercha via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Rein Mercha te huren.

Wilt u Rein Mercha boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Rein Mercha. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Rein Mercha boeken

Prijsindicatie voor Rein Mercha

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Rein Mercha, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Rein Mercha

Ik zal er altijd voor je zijn
Dromen
Zigeuner koningin
Vakantie
Hou van mij
Jouw ogen
Rein Mercha - Zoals Jij Is Er Geen Één (Officiële Videoclip)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Rein Mercha opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Rein Mercha opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.