Re-Set

Re-Set boeken

Re-Set boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Re-Set

Melinda, Sandra, Miranda en Nathalie kunnen zonder uitzondering bogen op ruime ervaring in het Nederlandse muziekwereldje. Die ervaring én hun talent bundelen ze nu in een act die je gezien én gehoord moet hebben. Re-Set ziet er goed uit maar klinkt nog veel beter. De dames vormen een swingende en verrassende act.

Wilt u Re-Set boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Re-Set. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Re-Set

Prijs: € 2.495
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Re-Set, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Re-Set

Disco was born on a night like this
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Re-Set opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Re-Set opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.