Prime Time

Prime Time boeken

Prime Time boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Prime Time

Prime Time verzorgt avondvullende programma’s voor iedere feestelijke gelegenheid. Standaard bestaat het repertoire uit vier sets van 12 à 15 nummers:

De eerste set dient als muzikale opwarmer met heerlijke luistermuziek zoals Thinking out loud van Ed Sheeran en Back it up van Caro Emerald. We gaan er daarbij van uit dat de gasten nog even een praatje met elkaar willen maken.

Bij de tweede set komt de stemming er al goed in met hits van Abba, Chic, Kool & the Gang en Michael Jackson. Vervolgens stroomt de vloer vol op de klanken van James Brown en Get Lucky van Daft Punk.

In de laatste set gaan alle remmen los: de Black Eyed Peas, Gipsy Kings en Rihanna passeren in hoog tempo de revue. Kortom, een avond met voor ieder wat wils, voor jong en oud.

En dat alles puur natuur. Geen bandjes, geen midi-computers. Prime Time gaat en staat voor echte en eerlijke livemuziek! Een feest voor de oren, maar we denken bij Prime Time ook aan de trommelvliezen!

Verzoeknummers?

Wanneer net dat ene, voor jullie zo bijzondere nummer toch niet op onze setlijsten voorkomt, maar je wilt het dolgraag horen op je feest, leg het dan even aan ons voor. We bepalen dan in overleg of het mogelijk is om het op je feest te spelen. Wel vragen we voor het instuderen van een ons onbekend nummer een bescheiden vergoeding.

Inclusief lichtshow!

Ons repertoire kent een logische opbouw, die op menig feest heel succesvol is gebleken. Een beproefde formule, maar natuurlijk spelen we ook zo veel mogelijk in op wat er tijdens het feest gebeurt. Er kunnen echter specifieke wensen zijn waardoor we van de opbouw af moeten wijken. Laat dit ons dan wel bijtijds weten. We beschikken over een professionele licht- en geluidsinstallatie en tussen de sets door zorgen wij natuurlijk ook voor cd-pauzemuziek.

Prime Time boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Prime Time boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Prime Time. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Prime Time

Prijs: Op aanvraag
Duur: Avondvullend
Informatie: Incl. geluid en licht

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Prime Time, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Prime Time

Promo PrimeTime
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Prime Time opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Prime Time opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.